Header image

Openingstijden

Openingstijden

Onze openingstijden sluiten aan bij de tijden dat de school uitgaat. Op het moment dat de school van uw kind uit gaat staan wij klaar om uw kind mee te nemen naar de opvang.

Tijdens studiedagen en vakanties zijn wij de hele dag geopend (vanaf 08:30 uur). Wij hebben geen zomersluiting.  Kinderen die op de studiedag altijd al de naschoolse opvang bezoeken, kunnen natuurlijk tot sluitingstijd (19.00 uur) blijven.

Wij bieden tegenwoordig ook voorschoolse opvang. De kinderen kunnen vanaf 07:00 ‘s morgens bij ons terecht. De kinderen ontbijten gezamenlijk en worden vervolgens door een pedagogisch medewerker naar school gebracht. Indien u sporadisch opvang nodig heeft in de ochtend is er een mogelijkheid hiervoor een tien strippenkaart aan te schaffen, kosten hiervan bedragen € 97,50.

Tijdens de vakanties vangen wij uw kind de hele dag op. Wilt u in deze periode gebruik maken van extra opvang, dan kunt u dit aanvragen. De leiding vraagt u tijdig naar uw wensen. Als er plaats is dan kunt u, tegen een vaste vergoeding, gebruik maken van de extra opvang. Als de groep vol is dan kunnen wij u helaas geen extra dagdelen bieden. Wij zijn gesloten op de officiële feestdagen en enkele dagen rond Kerstmis.